DEKOGELFOTOGRAFIE

Lady

Lady

Workshop productfotografie

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom is een goede productfoto ook zo belangrijk. Bijvoorbeeld als je producten verkoopt via een webshop. Of als je jouw mooie verzameling sieraden wilt vastleggen. Als je het juist leuk vindt wat artistieker bezig te zijn (zoals de voorbeelden in "Portfolio/Vrij Werk"), dan kan dat ook in de workshop productfotografie.

Tijdens deze workshop productfotografie leer je hoe je een product op een zo realistisch mogelijke manier op de foto kunt zetten. Of, als je dat wilt, hoe je juist een artistieke draai aan de foto kunt geven.

Cursus2Cursus3      Studenten Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente bezig met hun eindopdracht.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Deze onderwerpen zullen door middel van een aantal korte presentaties en veel oefenen aangeboden worden. Al het benodigde studio materiaal is aanwezig. Het wordt wel aangeraden een eigen spiegelreflexcamera mee te nemen. Natuurlijk is het ook leuk om een eigen product mee te brengen, dat als oefenobject kan dienen.

Overige Informatie

De workshop productfotografie wordt gegeven in samenwerking met Fotocursus Enschede, zie ook de website www.fotocursus-enschede.nl.

Duur: 4 uur (inclusief pauze)
Prijs: € 85,- (handout, feedback op enkele foto's na de cursus, koffie en thee inbegrepen)
Aantal deelnemers per groep: maximaal 4, minimaal 2
Locatie: Enschede
Data:

Door hier te klikken kun je je aanmelden. De workshop productfotografie gaat alleen door bij voldoende deelname.

Bij de workshop productfotografie wordt er van uit gegaan dat je bekend bent met de bediening van de camera. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan wordt aangeraden eerst een basiscursus fotografie te volgen. Een goede basiscursus wordt aangeboden via Fotocursus Enschede, een initiatief van Ronald Bruinink Fotografie.

Logo-ronald-1. Logo-ronald-2.

Resultaten van cursisten

Hieronder volgt een aantal voorbeeld resultaten, zoals enkele cursisten die aan het einde van de workshop productfotografie hebben ingeleverd.

Yannick-Manuhutu-1 Yannick-Manuhutu-2 Luuk-Nollet&Marijn-Ambrosius-2

Yannick Manuhutu ©

Yannick Manuhutu ©

Luuk Nollet en
Marijn Ambrosius ©

Luuk-Nollet&Marijn-Ambrosius-1 Valerie-Mencke-1 Valerie-Mencke-2

Luuk Nollet en
Marijn Ambrosius ©

Valerie Mencke ©

Valerie Mencke ©

© 2013 de Kogel Fotografie